Hoopersin valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu ohjaajille, jotka haluavat kehittyä harrastuksessaan ja harjoitella viikoittain omassa pienryhmässä tavoitteellisesti.

Valmennusryhmissä harjoittelee eri tasoisia koirakoita, jotka ovat edistyneitä tai vähintään lajin alkeiskurssin suorittaineita. Ohjaaja määrittelee itse tavoitteensa yhdessä valmentajan kanssa.
Valmennusryhmän koirakoiden tavoitteet ja lähtötaso voivat poiketa toisistaan. Lajista riippuen ryhmien koostumus on jaettu joko taitotason ja kilpailuluokan mukaan tai ryhmässä on valittavana eri tasoisia treenivaihtoehtoja. Jokainen koirakko harjoittelee oman tason mukaan.

Hoopersin valmennusryhmään voi hakeutua heti hoopersin alkeiskurssin jälkeen.

Ryhmään voi tulla myös agility-kokeneen koiran kanssa suoraan ilman Hoopers-alkeiskurssia, jos koira on ollut agilityssa rataa suorittavalla alkeistasolla.

Valmennusryhmään on mahdollista tulla kokeilutunnille tutustumaan, jos ryhmäpaikka kiinnostaa tai oma taso mietityttää.

Koirakon lähtötaso on perustason esteosaaminen ja useamman peräkkäisen esteen suorittaminen.

Lisätietoja:

Kesto
Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso on 2 kk.
Irtisanomisaika: Kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi
Ryhmäkoko: hoopers 4 koirakkoa

Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valmennusryhmät järjestetään iltaisin ja päivisin maanantaista perjantaihin lajista riippuen.

Hinta
Ryhmäpaikan hinta 87 €/kk. Kuukausimaksu sisältää vapaakortin.

 Puolitetun paikan puolittajalle vapaakortti on 15 €/kk. Päiväryhmäpaikka on mahdollista hakea ilman nimettyä puolittajaa ja tällöin paikkaan liitetty vapaakorttimaksu on 15 €/kk. Tilaa vapaakortti täältä >>

Ryhmäpaikka maksetaan henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Huom! On mahdollista muodostaa oma valmennusryhmä vaikkapa kaveriporukan tai roturyhmän kesken, jos sopiva tuntipaikka löytyy. Tällöin ryhmän harjoitusten sisältöä on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaisesti painottaen. 

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkittyjen tietojen antaminen on pakollista.

Ohjaajan ikä *
Agilityn valmennusryhmät: ma-ke klo 16-22 ja to klo 9-12  Hoopersin valmennusryhmät: to klo 16-19 ja pe klo 16-21

LASKUTUSTIEDOT


Täytä tarkasti kaikki tiedot

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös