usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät vastaukset yleisimpiin meille esitettyihin kysymyksiin. Vastaus aukeaa, kun klikkaat kysymystä.

Mikäli et löydä etsimääsi näistä, voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla [email protected]

näkymätön
Voiko pentu, jolla ei ole vielä rokotuksia, osallistua kurssille?
Kyllä voi. Sosiaalistuminen on pentuvaiheessa erittäin tärkeää eikä kotiin kannata linnoittautua ensimmäisten yhteisten viikkojen ajaksi. Pennulla on jäljellä suojaa emon vasta-aineista ja hallissamme harjoittelevat koirat ovat terveitä, joten tartuntariski on häviävän pieni.
Miten pääsen kokeilemaan agilitya/muita lajeja?

Nk. tuurauspaikkoja valmennusryhmiin voi kysellä kouluttajalta. Niitä on myös myynnissä Facebook-ryhmässä nimeltään Koirakeskus Haukkuvaara.

Voiko juoksuinen narttu osallistua?
Kyllä voi, kunhan pöksyt on päällä ja pissatukset hoidetaan hallialueen ulkopuolella. Mikäli mahdollista, odotusajan voisi viettää autossa.
Tarjoatteko trimmauspalvelua?

Tällä erää trimmauspalveluita ei ole tarjolla Haukkuvaarassa.

Verkkokaupasta ei löydy alkavaa kurssia/luentoa, miksi?

Uusia kursseja ja luentoja lisätään kalenteriin säännöllisesti. Aika- ja tilarajoitusten vuoksi emme ikävä kyllä pysty tarjoamaan kaikkien tuotteiden osalta jatkuvasti uusia aloituksia. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse [email protected] ja tiedustella haluamaasi  kurssia/luentoa.

Miten saan tiedon uusista kursseista?

Voit tilata itsellesi ilmoituksen uusista kauppaan lisätyistä kurssipäivistä sähköpostiisi. Linkki ilmoitusten tilaamiseen löytyy sivun oikeasta alakulmasta. Myös tästä pääset tilaamaan ilmoitukset suoraan.

Ostettu kurssikerta jää väliin, mitä teen?

Mikäli koira sairastuu, voi paikalle tulla ilman koiraa saamaan koulutuskerran opit. Kurssille voi tulla myös lainakoiran kanssa.

Ohjaajan sairastaessa koira voi tulla kurssille lainaohjaajan kanssa esim. muun perheenjäsenen. 

Kurssipaikan voi myydä edelleen minkä tasoiselle koirakolle tahansa. Kurssipaikkojen vaihtokauppaa voi käydä Haukkuvaaran Facebook-ryhmässä sekä PopDog ry:n suljetussa Facebook-ryhmässä.

Voinko hyödyntää työnantajan tarjoaman liikuntaedun?

Liikuntaetuja (esim. Smartum, ePassi) voi käyttää agilityn ja dobon kurssimaksuihin. HUOM! Ota ennen paikan varaamista yhteys osoitteeseen [email protected] saadaksesi etukoodin!! Kaupassa EI ole maksuvaihtoehtoa liikuntaeduille.

Mitä tarkoittaa "Suojattu" kurssin nimessä?

Joskus laitamme kurssin ennakkomyyntiin esim. lajin alkeiskurssin käyneelle ryhmälle ja silloin suojaamme kurssin varaussivun salasanalla. Suojatut kurssit vapautetaan yleiseen myyntiin n. viikkoa ennen kurssin alkamista, jos paikkoja on vielä jäljellä.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This