Rally-toko ja TOKO

Rally-toko on iloinen harrastuslaji, joka ylläpitää perustottelevaisuutta ja kontaktia ja jossa voi edistyessään kilpailla valioksi asti.
Rata koostuu monipuolisista kylttien mukaan suoritettavista tehtävistä. Kylttien välillä koira seuraa ohjaajaansa aina seuraavalle kyltille. Laji on alkujaan sekoitus tokoa, agilitya sekä koiratanssia ja se painottaa koiran ja ohjaajan välistä iloista, innokasta yhteistyötä. Lajista on tullut lyhyessä ajassa todella suosittu, sillä se sopii niin monenlaisille koirille ja ohjaajille.
 
Toko on lajina tarkkuutta ja koiran hallintaa vaativa laji. Sen historia tulee saksalaisten sotakoirien tottelevaisuuskoulutuksesta ja lajia on harrastettu suomessa jo yli 50 vuotta.
Tottelevaisuuskokeet koostuvat liikkeistä, kuten paikallaolosta, seuraamisesta, luoksetulosta, noutamisesta ja kauko-ohjauksesta. Tokon ylimmän koeluokan liikkeet vaativat koiralta jo paljon monipuolista osaamista ja liikeosien yhdistelyä.

Seuraavat alkavat kurssit:

Ti 24.5.-9.8. klo 20-21 Tokon ja rally-tokon eskari

Haukkuvaara Salvesenintie 6, Jyskä

Tokon ja rally-tokon eskari yli 5 kk ikäisille pennuille Tokossa ja rally-tokossa sekä pk-lajeissa on suuri määrä asioita, joita voi harjoitella pennun kanssa. Pennun oppimiskyky on huikea, joten sitä kannattaa hyödyntää. Samalla pentu saa aktiviteettia ja sen energia käytetään positiivisiin asioihin. Myös ohjaajalle on paljon harjoiteltavaa lajin käytännöistä ja ohjauksesta. Pentujen turvallisuus ja kehittymisen rauha

Varaa paikka 82,00€ 3 paikka(a) jäljellä

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös