Hallin säännöt

Tutustu hallin sääntöihin ja oheiseen aluekarttaan huolella. Säännöt koskevat jokaista Haukkuvaaran tiloissa oleskelevaa.

Noudattamalla sääntöjä varmistamme hallin säilymisen mukavana harrastuspaikkana kaikille. 

 1. Käyttöoikeus
 2. Ulkotilat
 3. Siisteys
 4. Harjoittelukäytäntö
 5. Kalusto

Sääntörikkomuksista voi seurata porttikielto halliin.

1. KÄYTTÖOIKEUS

 1. Kenttillä oleskelu sallittu vain vuoron varanneille, koulutusryhmille sekä vapaakortin lunastaneille. Hallivuokraajan käytössä on ainoastaan se tila, jota varaus koskee.
 2. Kenttien varaajat sekä vapaakortilaiset merkkaavat käyntinsä vihkoon. Kentän varaaja vastaa, että vuorolla noudatetaan sääntöjä.
 3. Harrastaja on vastuussa itsestään, koirastaan sekä koiran aiheuttamista vahingoista. Huoltaja vastaa alaikäisestä lapsestaan.
 4. Halli jätetään samaan tai siistimpään kuntoon kuin vuoron alkaessa. Hallin käyttäjä ilmoittaa viivytyksettä havaitsemistaan epäkohdista.
 5. Hieronta-asiakkaat sekä muihin hoitoihin tulevat voivat odottaa vuoroaan hallin puolella oleskelutilassa.

2. ULKOTILAT

 1. Haukkuvaaran pysäköintipaikat ovat sisääntuloväylän varrella sekä hallin päädyssä. Naapuriyrityksen alue sijaitsee heti ulko-oven läheisyydessä ja siellä liikkuminen sekä pysäköinti on ehdottomasti kielletty! Alueella on nauhoittava kameravalvonta.
 2. Koirien kulku kentille tapahtuu kätevimmin päätyovista. Ulkoilualuetta on päätynurkalla, hallin takana ja metsärinteessä sekä tehdasalueen ulkopuolella. Pihan nurmialueilla oleskelu on sallittu ainoastaan ohjatuilla ryhmätunneilla sekä luvan saaneille.
 3. Kakat kerätään koko alueelta eikä koirien ei anneta merkkailla rakennuksen seiniin tai ulko-ovien lähelle.
 4. Tupakkapaikka sijaitsee rakennuksen takanurkalla ja tumpit laitetaan metalliämpäriin.

3. SIISTEYS

 1. Hallin sisätilojen likaamisesta seuraa “sotkusakko” 20 €. Sotkusakko peritään myös silloin, jos koira tekee tarpeensa hallin pihapiirissä oleviin naapuriyrityksen välineisiin (aurat, työajoneuvot) tai Haukkuvaaran ulkona olevaan omaisuuteen (esim. esteet). Tämä koskee kaikkia Haukkuvaaran tiloissa oleskelevia paitsi muovitetulla kenttäalueella harjoittelevaa penturyhmää. Vahingon tapahduttua (pissa, kakka, oksennus) treenaaja siivoaa sen välittömästi pikkukentän laidalla sijaitsevasta telineestä löytyvillä välineillä, kirjaa vahingon kahvihuoneen oven vasemmalta puolelta löytyvään vihkoon ja maksaa sakon ensi tilassa verkkokaupan kautta >>.
 2. Koira ulkoilutetaan ennen halliin tuloa ja tarvittaessa harjoitusten aikana, jotta vältytään vahingoilta. Mikäli olet epävarma koirasi sisäsiisteydestä, käytä koirallasi pöksyjä.
 3. Keittiötä käytettäessä noudatetaan siisteyttä, tiskataan tiskit ja maksetaan käyttömaksu kahvikassaan.
 4. Kentille ei jätetä roskia. Kakkapussit, vauvanvaipat ja pizzalaatikot viedään ulkoroskikseen.
 5. Purukumin syönti sekä syljeskely on hallissa kielletty. 

4. HARJOITTELUKÄYTÄNTÖ

 1. Seuraava ryhmä voi tuoda tavaroitaan sisälle viitisen minuuttia ennen harjoituksia, mutta koirat saapuvat halliin vasta oman vuoronsa alkaessa.
 2. Omat tavarat huolehditaan pois hallista. Säilytystä varten on mahdollista vuokrata kaappitilaa.
 3. Kengät ja tassut puhdistetaan, jotta lika ei kulkeudu tekonurmelle. Pesupaikka löytyy isojen ovien vierestä.
 4. Nastakenkien käyttö kentillä kielletty.
 5. Haukkuvaaran haukkusääntö: Suoritusvuorossa olevalla koiralla on lupa haukkua, muut koirat pidetään hiljaisina.
 6. Koirat pidetään alueella kytkettynä lukuunottamatta harjoitustilannetta. Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa.
 7. Juoksuiset nartut voivat harjoitella hallissa housut jalassa ja ne oleskelevat hallissa vain oman suoritusvuoronsa ajan eivätkä ulkoile hallin pihassa. Hallivuoron vuokraaja päättää juoksunarttujen sallimisesta omilla vuoroillaan hallin sääntöjä noudattaen.
 8. Aikuisilla koirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Sairaan koiran kanssa harjoittelu on kielletty ja tarttuvien tautien suhteen on noudatettava riittävää toipumisaikaa epidemioiden hillitsemiseksi.
 9. Häkki tulee puhdistaa käytön jälkeen desinfiointiaineella.
 10. Muita hallin käyttäjiä kohdellaan ystävällisesti ja huomaavaisesti.

5. KALUSTO

 1. Ison kentän agilityesteiden paikka on joko kentällä turvallisesti suoritusvalmiudessa tai siististi kentän laidalla. Numerot ja muu harjoitusvälineistö kerätään pois harjoituksen jälkeen omille paikoilleen. Pikkukenttä jätetään aina tyhjäksi käytön jälkeen.
 2. Putkia lukuunottamatta esteitä ei saa raahata, jottei tekonurmi vaurioidu. Kontaktiesteet liikkuvat kätevästi pyörillä yhden hengen voimin. Tutustu käyttöohjeisiin ennen kuin siirrät esteitä. Esteitä ei saa jättää pyöriensä varaan.
 3. Hallin käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot.
 4. Viikkorataa ei saa purkaa. Agilityn viikkorata on asemissa maanantaista torstaihin isolla kentällä. Mikäli esteitä siirretään, paikat merkitään teipillä ja rata korjataan entiselleen. Ratapiirros löytyy viikkorata-ryhmästä.
 5. Ensiaputarvikkeet löytyvät portaiden alta.
 6. Viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja lukitsee kaikki ulko-ovet. Pihaportti aukeaa ulos mentäessä liiketunnistimesta autoille ja nappia painamalla jalankulkijoille.

Ilmoita havaitsemistasi sääntörikkomuksista valmentajille.

Voit aina olla yhteydessä yksittäiseen valmentajaan sähköpostitse. Yhteystiedot löydät valmentajan profiilista Valmentajat-sivulta.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös