Halli

Käytössämme on lämmin (+17 °C) teollisuushalli, jossa sijaitsevat liikuntakäyttöön suunniteltujen tekonurmikenttien lisäksi kerhotila / keittiö, luentotila sekä koirahierojan / osteopaatin / fysioterapeutin hoitotilat.

Arki-iltaisin tarjolla on ohjattua koulutusta pienryhmissä kahdella kentällä. Muina aikoina Haukkuvaarassa järjestetään seminaareja, yksityistunteja, ryhmävalmennuksia, kurssitoimintaa sekä tilavuokrausta seuroille ja yksityishenkilöille. Hallia vakituisesti käyttävä koiraharrastusyhdistys Kitka Ry järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja.

Mikäli hallin kalenterissa ei ole varausta, kentät ovat vapaakortin lunastaneiden käytössä.

Kenttä

Noin 700 m² on jaettavissa läpinäkymättömillä väliseinäkkeillä kahteen alueeseen. Koko kenttäalue on avointa ja korkeaa tilaa ilman pilareita.

Iso kenttä 18,5 x 24 m
Pikkukenttä 15 x 17 m

Kenttäpohjana on ominaisuuksiltaan ylivoimainen kiharanukkainen, täytteetön tekonurmi (JUTAgrass, Play Comfort), jonka alla on 15 mm paksuinen joustokerros.

Kalusto

Estekalusto on turvallinen, huollettu sekä kilpailumitat täyttävä ja se on tilavuokraajien käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Estekalustoa on noin puolentoista kisakaluston verran, muunmuassa viisi putkea ja kolmekymmentä hyppyestettä. Käytössä on myös puomi-a-kontaktiharjoite ja a-esteen kontakti-frame. Keppikoulutusta varten on käytettävissä ohjureita. Suurin osa kalustosta on Agimetin tuotantoa.  Osa kalustosta on vuokrattavissa.

Hallilla on lisäksi käytettävissä kaikki tokoon tarvittavat välineet: hypyt, ruutu- ja kiertomerkit sekä ruutunauhat. Yhteiskäyttöön tarkoitettuja noutokapuloita hallilla ei ole. Lisäksi käytettävissä on rally-tokon kyltti- ja kylttitelinesarjat.

Ajo-ohjeet Haukkuvaaran hallille löydät Yhteystiedot-sivulta

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös