Agility ja Hoopers

Agility on kaikille roduille avoin vauhdikas esteratakilpailu, jossa ohjataan koira suunnitellun radan läpi mahdollisimman virheettömästi ja nopeasti.

Agility edellyttää koiralta hyvää kuntoa, toimintakykyä ja erityisesti hyvää yhteistyötä ohjaajan kanssa. Myös ohjaajan fyysinen kunto kohenee radalla.

Hoopers on agilityn tyylinen vauhdikas laji. Koira suorittaa rataa juosten kentällä vanteiden ja putkien läpi ja kiertää tynnyreitä ohjauksen mukaisesti. Radat ovat virtaavia ja agilityyn verrattua suoria. 

Hoopers sopii hyvin vauhdikkaille koirille, pennuille, agilitysta eläköityneille koirille sekä koirille, joille hyppääminen ja tiukat käännökset eivät ole suositeltavia rakenteeseen tai terveyteen liittyvistä syistä. Laji sopii kaikenikäisille ohjaajille eikä välttämättä vaadi ohjaajalta juoksemista.

Seuraavat alkavat kurssit:

Pe 29.1. klo 17.45-18.45 Agilityn pentukurssi

Valmetintie 11, Jyskä

Kaikille pennuille soveltuva perustaitojen kurssi, joka sopii erityisesti agilityharrastuksen pariin tulevaisuudessa suuntaaville tai lajista kiinnostuneille. Pentukurssilla luodaan pohjaa yhteistyölle koiran ja ohjaajan välillä. Pentu oppii keskittymistä ja ohjaajan kanssa toimimista ympäristön häiriöiden läsnäollessa. Kurssi sisältää jokaiselle koiralle tarpeellisia perustaitoja, mm. kontaktia, istumista, maahanmenoa, paikallaoloa, käsittelyyn totuttelua ja luoksetuloa. Kurssilla opetellaan myös agilityssa hyödyllisiä pohjataitoja, esim.

LOPPUUNMYYTY €115

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Lomake avautuu uudessa ikkunassa.

Vieritä ylös