Hallin vuokraus ja hinnasto

Vuokraushinnasto on voimassa yksityishenkilöille, treeniryhmille ja seuroille kaudella 2021–2022.

HUOM!

Mikäli vuokraus koskee toiminimen tai muun yritysmuodon organisoimaa käyttöä tai jonkin lajin kilpailuja/kokeita, pyydäthän yritys- ja tapahtumahinnastomme varaustiedustelun yhteydessä.

Jos suunnittelet tilavuokrausta, tarkasta toivomasi ajan varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]. Ilmoitathan viestissäsi omat yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero) sekä varaavan yhdistyksen tai muun vastuuhenkilön yhteystiedot. Jos vuokraaja on alaikäinen, ilmoita myös täysi-ikäisen vastuuhenkilön yhteystiedot.

Varaus maksetaan etukäteen verkkokaupan maksulinkin kautta, jonka varaaja saa tilausvahvistuksen mukana. Perutut vuorot laskutetaan peruutusehtojen mukaisesti: yli 30 vrk ennen ajankohtaa maksuton peruutus, 30-14 vrk ennen ajakohtaa 50 % laskutus.

Arki-iltojen prime timen (16-22) vakiovuoroja (minimissään 3 kk jakso viikottain toistuvaa vuoroa) voi tiedustella jos kalenterissa sopiva ajankohta olisi vapaana. Yksittäisten arki-iltojen kenttätuntien vuokraus klo 16-22 on mahdollista korkeintaan kahta viikkoa/kahta vuorokautta aiemmin.

Mikäli et saa vastausta kenttävarausta koskevaan yhteydenottoosi kahden vuorokauden sisään, ole ystävällinen ja soita/laita tekstaria, sillä sähköpostin kanssa on ollut toistuvia ongelmia. 

Hinnasto 1.9.2021 alkaen

Klikkaa välilehtiä nähdäksesi kenttäkohtaiset tiedot.

Koko halli

Koko hallin vuokraus sisältää kerhotilan ja keittiön sekä kesäkautena ulkokentän.

Hinnasto

  • Lauantai tai sunnuntai klo 9-18 650 €
  • Viikonloppu klo 9-18 1 300 €
  • Viikonloppu klo 9-22 1 450 €

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Lisätietoja Haukkuvaaran hallista

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös