Haukkuvaaran lisätilana talven aikaan toimii Viherlandian pihapiirissä sijaitseva kasvihuone. Haukku-Landiassa järjestettävät kurssit on merkitty kauppaan pinkillä Haukku-Landia-merkinnällä ja kuvakkeella. Joihinkin kursseihin kuuluu myös luento, nämä kurssit on merkitty sini/pinkillä Haukku-Landia merkinnällä ja kaikki luentotilaisuudet järjestetään Haukkuvaaran hallilla

Kasvihuone sijaitsee osoitteessa Kammintie 6, Viherlandian päätoimipisteen takana.

Haukku-Landia on lämmittämätön, hiekkapohjainen tila. Varaudu pukeutumalla lämpimästi sekä tarvittaessa vaatettamalla myös koirasi.

Viherlandian alueella tulee noudattaa ehdotonta siisteyttä ja huomaavaisuutta muita alueen käyttäjiä kohtaan. Siivoathan koirasi jätökset! Rakennusten seinustat eivät ole soveliaita pissapaikkoja.

Haukku-Landiassa ja Viherlandian ulkoalueilla noudatetaan Haukkuvaaran sääntöjä, myös sotkusakon osalta.

Tila on marraskuun alusta alkaen vapaakorttilaisten käytössä samoilla ehdoilla kuin hallikin. Käyttöohjeet löytyvät valmennusryhmien Facebook-ryhmistä. Osa tilasta rajattu Nose Workille ja keskikäytävä löytyy, eli tilassa ei pysty tekemään esim. seuraamiskaaviota kokonaisuudessaan.

Haukku-Landian vieressä sijaitsevan Viherlandian myymälän aukioloaikoina voitte käyttää heidän asiakastilojensa WC:tä.

HUOM! Viherlandian omien käyttötarpeiden takia vaihdamme toiseen kasvihuoneeseen pari-kolme kertaa talvikauden aikana. Muuttopäivistä ilmoitetaan Haukkuvaaran Facebook-kanavilla. Lisätietoja voi kysyä [email protected] 

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This