Rally-tokon ja Tokon valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu ohjaajille, jotka haluavat kehittyä harrastuksessaan ja harjoitella viikoittain omassa pienryhmässä tavoitteellisesti.

Valmennusryhmissä harjoittelee eri tasoisia koirakoita, jotka ovat edistyneitä tai vähintään lajin alkeiskurssin suorittaineita. Ohjaaja määrittelee itse tavoitteensa yhdessä valmentajan kanssa.Valmennusryhmän koirakoiden tavoitteet ja lähtötaso voivat poiketa toisistaan. Lajista riippuen ryhmien koostumus on jaettu joko taitotason ja kilpailuluokan mukaan tai ryhmässä on valittavana eri tasoisia treenivaihtoehtoja. Jokainen koirakko harjoittelee oman tason mukaan.

Tarpeen mukaan on mahdollista osallistua valmennusryhmään aloittelevan koiran kanssa. Juniori-ikäisille (7–17 v.) ohjaajille on järjestetty omia kilpailuihin tähtääviä valmennusryhmiä.

Rally-tokon ja Tokon valmennusryhmät on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti omalla tasollaan.

Valmennuksissa on erilaisia tasoryhmiä kisaamaan tähtäävistä pennuista aina ylimpiin luokkiin asti. Jokaisessa ryhmässä tehdään yksilöllistä treeniä pienryhmissä (max. 4 koirakkoa), tarkoituksena antaa koirakolle loistavat valmiudet tasollaan kisaamiseen.

Pennut

Kisaamaan tähtäävien pentujen valmennus on tarkoitettu nuorille koirille joiden kanssa on tarkoitus tähdätä tokoon, rally-tokoon tai palveluskoirapuolelle. Näiden pentujen kanssa tehdään tavoitteellista treeniä kehitysvaiheen huomioiden, painotuksena oikea mielentila ja hyvä palkkautuminen, sekä oikeanlainen tekninen suoritus tehtäviin alusta pitäen.

Lisätietoja:

Kesto
Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso on 2 kk.
Irtisanomisaika: Kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi

Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa sekä vapaakortin.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valmennusryhmät järjestetään iltaisin ja päivisin maanantaista perjantaihin lajista riippuen.

Hinta
Ryhmäpaikan hinta 82 €/kk ja sisältää itsenäisen vapaaharjoitteluoikeuden, niin kutsutun vapaakortin. Ryhmäpaikan voi myös puolittaa, puolittajan lisävapaakortti maksaa 6 €. Päiväryhmän (klo 8–16) puolittajalle tarjoamme lisävapaakortin maksutta.

Ryhmäpaikka maksetaan henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Huom! On mahdollista muodostaa oma valmennusryhmä vaikkapa kaveriporukan tai roturyhmän kesken mikäli sopiva tuntipaikka löytyy. Tällöin ryhmän harjoitusten sisältöä on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaisesti painottaen. 

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkittyjen tietojen antaminen on pakollista.

Ohjaajan ikä *

LASKUTUSTIEDOT


Täytä tarkasti kaikki tiedot
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös