Trimmaus

Trimmaus kuuluu usean koirarodun normaaleihin hoitotoimenpiteisiin. Trimmaamme sekä nypittäviä, että leikattavia koirarotuja. 

Teemme kotitrimmauksia kaikille roduille sekä näyttelytrimmauksia walesinspringerspanieleille. Nypimme pieniä ja keskikokoisia koiria.

Koneella ja saksilla tehtävä trimmaus sisältää aina pesun ja kynsien leikkuun. Nyppimisen yhteydessä pesu vain lisäpalveluna.

AJANVARAUS

Ilmoita aina aikaa varatessasi myös koirasi rotu ja kutsumanimi. 

Jos alla oleva ajanvaraus ei lataudu, voit tehdä varauksen tämän linkin kautta https://vello.fi/trimmaamo

Yhteystiedot

[email protected]

arkisin klo 10-15 puh.  044 211 2555

Ohjeet trimmaukseen tuleville

  • Jos koirasi turkki leikataan tai ajellaan etkä halua pesupalvelua meiltä, pese koirasi sampoolla huolellisesti joko edellisenä iltana tai ennen trimmaukseen tuloa. Koiran turkin täytyy olla kuiva sen tullessa trimmaukseen. Jos koiran turkissa oleva lika tylsyttää saksemme ja trimmeriterämme, joudumme perimään omistajalta terän uusimisesta tai teroittamisesta koituvat kulut.
  • Nypittävää koiraa ei tule pestä ennen trimmaukseen tuloa. Jos koira on likainen voi sen pestä sampoolla jos trimmaukseen on aikaa vähintään kaksi viikkoa.
  • Selvitä koirastasi kaikki takut, sillä takkujen selvitys ei kuulu perus trimmaamiseen. Jos koirassa on takkuja veloitetaan niiden selvittämisestä erikseen.
  • Tuo koira sovittuna aikana trimmaukseen, älä liian aikaisin, äläkä myöhässä.
  • Koiran voi jättää trimmattavaksi ja hakea sovittuna aikana. Yleensä koirat käyttäytyvät trimmattavana ollessaan huomattavasti paremmin eli vieraskoreasti, kun omistaja ei ole paikalla.
  • Aikaa varatessasi kerro koska koira on trimmattu edellisen kerran ja mitä sille halutaan tehtävän.
  • Jos et pääse sovittuun aikaan, peru koirasi trimmausaika vähintään 24 h aiemmin ja sovitaan uusi. Peruuttamaton aika veloitetaan täysihintaisena.
  • Sanothan etukäteen jos koirasi ei pidä trimmauksesta, sillä on huonoja kokemuksia aiemmista trimmauksista tai se ei ole käynyt aiemmin trimmaajalla. Hoidamme myös ns. vaikeita koiria, mutta meidän täytyy tietää siitä etukäteen, jotta osaamme varata enemmän aikaa. Jos olet epävarma miten koirasi suhtautuu trimmaukseen ota yhteyttä ja jutellaan asiasta. Tarvittaessa meiltä saa myös apua ongelmissa kouluttajiltamme.
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This