Syksyhalli

Lokakuusta Joulukuuhun 2022 käytössämme on Haukkuvaaran Syksyhalli

Syksyhalli on lämmin halli, jossa on tekonurmikenttä ja oleskelutila.

Arkisin tarjolla on ohjattua koulutusta ja valmennusta pienryhmissä painottuen ilta-aikaan.

Hallin osoite on Pajatie 3, 40630 Jyväskylä

Kenttä

Syksyhallissa (13  x 13 m) on täytteetön, kiharanukkainen tekonurmi joustokerroksella. Kenttäalue koostuu avoimesta tilasta, jossa ei ole pilareita.

Syksyhallissa kontaktit ja putket voivat treenin jälkeen olla kentän reunoilla, muuten kenttä jätetään joko tyhjäksi tai vain hyppyesteitä kentälle. Mikäli seuraava treenaaja tarvitsee tyhjän kentän, on kohteliasta tarjoutua auttamaan esteiden siirrossa.

Kalusto

Hallilta löytyy agilitykalusto, rally-tokon ja tokon kalusto sekä dobo-palloja.

Hallissa on myös jämäköitä häkkejä koirien oleskeluun. Mukaan voi ottaa oman alustan. Häkit siivotaan käytön jälkeen itse häkkien päältä löytyvällä välineistöllä. 

Estekalusto on turvallinen, huollettu sekä kilpailumitat täyttävä. Kalusto on vapaasti harrastajien käytettävissä. Agilityn estekalustoa on noin kahden kisakaluston verran. Käytössä on myös madallettava puomi juoksarikoulutukseen (Agimet). Pujottelun opetusta varten löytyy ohjureita, verkkoja, vinokepit ja 2-by-2 -kepit. Suurin osa agilitykalustosta on Agimetin tuotantoa. Kalustoa on myös mahdollista vuokrata.

Hallilla on tokoon ja rally-tokoon tarvittavää välineistöä (mm. hyppy, ruutu- ja kiertomerkit, ruutunauhat, rally-tokon kyltit ja kylttitelineet) sekä PK-aa ja metrinen umpihyppy, hoopersin isot 1m pituiset putket, hoopers-portit ja -tynnyrit, dobo-palloja, erilaisia tasapainotyynyjä ja muuta fysiikkatreenien tarpeistoa. Laitathan viestiä, mikäli jäit kaipaamaan jotakin tarpeellista!

Hallissa on myös toistakymmentä reilun kokoista häkkiä vapaasti käytettävissä. Mukaan voi ottaa oman alustan. Häkit siivotaan käytön jälkeen itse häkkien päältä löytyvällä välineistöllä.

Piha-alue

Pysäköinti: Hallin parkkipaikat sijaitsevat tuon oven vasemmalla puolella rakennuksen päädyssä. Myös vasemmalle kulman taakse voi jättää auton.

Koirien ulkoilutus: Päädystä katsoen vasemman pihan puolelta, pihan perältä, pääsee ratakiskojen ylitse poluille lenkille vasemmalle Köhniön suuntaan. Radalla kulkee  juna kävelyvauhtia pari kertaa kuukaudessa tai harvemmin.

Ajo-ohjeet Haukkuvaaran hallille löydät Yhteystiedot-sivulta

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös