Rally-tokon VOI/MES-kurssi

Kurssi on tarkoitettu rally-tokon ylempien luokkien kylttejä harjoitteleville tai näissä luokissa jo kilpaileville koirakoille.

Rally-tokon ylemmissä luokissa on paljon uusia tehtäväkylttejä ja harjoitteluun tulevat myös irtoamisliikkeet, kuten merkki ja ohjaajan edessä peruuttaminen. Mestariluokan radalla on hallittava jo koko rally-tokon kylttitehtävien kirjo ja harjoiteltavaa on niin yksittäisissä tehtävissä kuin monipuolista osaamista vaativissa radoissa.

Lisätietoja:

Kurssi on tarkoitettu rally-tokon ylempien luokkien kylttejä harjoitteleville tai näissä luokissa jo kilpaileville koirakoille.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös