Rally-tokon helpot radat

”Me tehtiin KOKO rata!!!! Ai miten oot taitava!!!”

Kurssi sopii hyvin koirille ja ohjaajille, jotka haluavat edetä lajissa omaan tahtiin kerraten tehtäviä ja kylttejä. Kurssi sopii myös koirille, joiden hyvää motivaatiota halutaan vaalia tai kehittää paremmaksi.

Kurssin aikana tehdään radoissa vain koiran hyvin osaamia kylttejä. Harjoitusta enemmän vaativia kylttejä tehdään vielä erillään. Tarkoituksena on, että koira kokee onnistuvansa ja työskentelee innokkaasti, eikä siltä pyydetä radan yhteydessä tässä vaiheessa liian haastavaa tehtävää. Siksi harjoituksissa ketjutetaan vain hyvin osattuja kylttejä. Tavoitteena on lyhyt, mutta upea rally-tokon ratapätkä hyvällä asenteella.

Lisätietoja:

Kurssille voi osallistua, kun Rally-tokon jatkokurssi on käyty.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös