Rally-tokon ALO/AVO-kurssi

Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä kylttejä varmemmiksi ja opetellaan muutamia uusia kylttitehtäviä seuraavaan luokkaan.

Ratojen harjoittelussa keskitytään kestävään vireeseen läpi radan ja rakennetaan palkattomuutta koesuoritusta varten. Kerrataan koesuoritukseen ja koiran ohjaamiseen liittyviä sääntöjä.

Lisätietoja:

Kurssi on tarkoitettu Rally-tokon Helpot radat -kurssin jatkoksi sekä niille, jotka harjoittelevat tähtäimenään rally-tokon alokasluokan tai avoimen luokan kokeet.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös