Rally-tokon jatkokurssi

Rallyn jatkokurssilla jatketaan harjoittelua siitä, mihin alkeiskurssilla jäätiin.

Kerrataan alokasluokan vaikeimpia kylttejä vielä erillään radasta ja opetellaan lisää ratasuoritukseen liittyviä sääntöjä lyhyitä ratoja harjoitellen. Etsitään vieläkin parempia tapoja palkita koiraa, jotta motivaatio saadaan pysymään korkeana ratojen pidentyessä. Harjoitellaan myös lajille hyvin ominaista takapään käyttöä.

Lisätietoja:

Tämän kurssin jälkeen on valmis jatkamaan rally-tokon helpot radat -kurssille tai rally-tokon valmennusryhmiin tai rally-tokon ALO/AVO-kurssille.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös