Valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu edistyneille ja tavoitteellisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella säännöllisesti omassa pienryhmässä

Valmennusryhmän koirakoiden lähtötaso sekä tavoitteet voivat poiketa toisistaan. Jokainen koirakko suorittaa harjoitteet osaamistasonsa mukaisina kokonaisuuksina. Tarpeen mukaan on mahdollista osallistua valmennusryhmään aloittelevan koiran kanssa. Juniori-ikäisille (7-17 v.) ohjaajille on järjestetty omia kilpailuihin tähtääviä valmennusryhmiä.

Kesto

Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso 2 kk. Irtisanomisaika: kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi. Ryhmäkoko max 4 koirakkoa/ryhmä. Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa sekä vapaakortin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valmennusryhmät järjestetään iltaisin maanantaista torstaihin sekä päiväryhmät torstaisin.

Hinta

Ryhmäpaikan hinta 82 €/kk ja sisältää itsenäisen vapaaharjoitteluoikeuden,  niin kutsutun vapaakortin. Ryhmäpaikka maksetaan henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Huom! On mahdollista muodostaa oma valmennusryhmä vaikkapa kaveriporukan tai roturyhmän kesken mikäli sopiva tuntipaikka löytyy. Tällöin ryhmän harjoitusten sisältöä on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaisesti painottaen. 

Toko, rally-toko ja nosework

Tokon, rally-tokon ja noseworkin valmennusryhmät on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti omalla tasollaan.

Valmennuksissa on erilaisia tasoryhmiä kisaamaan tähtäävistä pennuista aina ylimpiin luokkiin asti. Jokaisessa ryhmässä tehdään yksilöllistä treeniä pienryhmissä (max. 4 koirakkoa), tarkoituksena antaa koirakolle loistavat valmiudet tasollaan kisaamiseen.

Arkivalmennus

Arkivalmennus on suunnattu koirakoille, joilla on vakavia arkikäytöksiin liittyviä haasteita. Arkivalmennus sopii esimerkiksi reaktiivisille tai hallitsemattomille koirille ja ohjaajille jotka ovat sitoutuneita työstämään koiran ongelmakäytöstä pitkäjänteisesti. Koulutus on ulkokoulutus, joka tapahtuu Haukkuvaaran hallin lähistöllä. Koiraa on pystyttävä tauottamaan autossa koulutuksen aikana. 

Pennut

Agility

Kokenut ohjaaja voi osallistua valmennusryhmään pennun kanssa, jolloin koulutus muodostuu yksilöllisesti pennun iän ja kehitystason mukaisesti. Alle vuoden ikäiset koirat eivät suorita pujottelua, kontaktiesteitä eivätkä ponnaria korkeampia hyppyjä. Pentuvalmennukseen sisältyy paljon leikkiä ja taukoja ja vain vähän toistoja.

Kisaamaan tähtäävien pentujen valmennus

Kisaamaan tähtäävien pentujen valmennus on tarkoitettu nuorille koirille joiden kanssa on tarkoitus tähdätä tokoon, rally-tokoon tai palveluskoirapuolelle. Näiden pentujen kanssa tehdään tavoitteellista treeniä kehitysvaiheen huomioiden, painotuksena oikea mielentila ja hyvä palkkautuminen, sekä oikeanlainen tekninen suoritus tehtäviin alusta pitäen.

Agility

Koirakolta vaaditaan perustason esteosaaminen ja useamman esteen kokonaisuuden suorittaminen perusohjauksia käyttäen (veto, työntö, kuljetus, taakse lähetys, takana leikkaus, valssi, sokkari). Kontaktiesteet ja pujottelu voivat olla keskeneräiset.
Tavoitteena on tukea koirakon yksilöllistä kehitystä ohjaajan määrittelemien tavoitteiden mukaisesti ja tavoitteet iloisesti ylittäen.
Valmennusryhmän harjoituksen pohjana käytetään viikkorataa, jota jokainen koirakko harjoittelee sopivissa pätkissä tai haasteellisena kokonaisuutena oman tasonsa mukaisesti. Ratapiirros on nähtävissä etukäteen ja rata on kentällä asemissa useamman päivän, joten sitä on mahdollista käydä harjoittelemassa itsenäisesti kentän ollessa vapaana. Valmennusryhmissä voidaan pitää erilaisia teemakertoja keskittyen kontaktiesteisiin, juoksutekniikkaan, itsenäiseen esteosaamiseen, hyppytekniikkaan, motivointiin, ohjaussuunnitteluun tai muihin agilityn osa-alueisiin.
Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake

Ohjaajan ikä *

LASKUTUSTIEDOT


Täytä tarkasti kaikki tiedot
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This