Pohjatyökurssi

Kaikille koirille, jotka ovat jo hieman päässeet harjoittelemaan ryhmässä toimimista, mutta eivät vielä ole valmiita toko- tai rally-tokoryhmään, sekä koirille, joiden kanssa halutaan tehdä pohjia moneen lajiin ja opetella uusia taitoja.

Tavoitteena on luoda tottelevaisuuspohjaa tulevia harrastuslajeja varten, sekä kehittää edelleen koiran ja ohjaajan yhteistyötä.

Kurssilla opetellaan tokoliikkeiden alkeita, kropan hallintaa, kosketusalustoja, nenän käyttöä sekä muita eri lajeissa tarvittavia pohjataitoja. Kurssille voi osallistua myös ilman lajitavoitteita, mielenkiinnosta koiran taitojen kehittämiseen arjen asioiden lisäksi.

Lisätietoja:

Pohjatyökurssi on usein pentukurssin jatko. Pohjatyökurssin harjoitukset kehittävät koiran ja ohjaajan yhteistyötä.

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös