Ongelmakoirakoulutus

Käyttäytymisterapiassa kartoitetaan koiran ongelmien syyt ja pyritään opettamaan koiralle uusi, toivottu käyttäytymistapa ongelmakäytöksen tilalle.

Tilanteissa, jolloin koiralla alkaa ilmetä jonkinlaista ongelmakäyttäytymistä, kannattaa toimia nopeasti. Mitä kauemmin koira saa toteuttaa virheellistä toimintatapaa, sitä haasteellisempi koiran uudelleenkoulutus tulee olemaan. Yleisiä ongelmia ovat esimerkiksi hihnassa vetäminen ja toisille koirille räyhääminen, yksinolo-ongelmat, tottelemattomuus, aggressiivisuus ja erilaiset pelot.

Kokeneina ongelmakoirakouluttajina, meillä on valmiudet käsitellä kaiken tyyppisiä koiraongelmia ja ongelmakoiria. Jos koirasi käyttäytymisessä on joku asia, joka häiritsee tai vaikeuttaa arkeanne tai koira on vaaraksi joko itselleen tai ympäristölleen, ota pikimmiten yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä, suuri osa ongelmista on ratkaistavissa!

1. käynti
      1,5 h hinta 80 €

Jatkokäynnit
     0,5 h hinta 30 €/kerta
     1 h     hinta 60 €/kerta

Kotikäynneistä erillinen km-korvaus.

 

Valmentajat

Elli Kinnunen

Lisätiedot ja varaukset:
[email protected] 

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This