Nuorten koirien kurssi

Kurssi on suunnattu koirille, joilla on tarvetta perusasioiden kertaamiseen tai joilla on pentukurssi jäänyt väliin.

Kurssilla palataan perusasioiden harjoitteluun nyt, kun koira alkaa aikuistua, korvat tuntuvat katoavan ja ympäristö vetää puoleensa enemmän kuin omistaja. Vahvistamme kontaktia ohjaajaan, yhteistyötä, ohjaajan lähellä pysymistä, luopumiskäytöstä ja ”jätä”-sanaa, rauhoittumista ja luoksetuloa.

Kurssin aikana paneudutaan asioihin, jotka liittyvät koiran kasvamiseen pennusta aikuiseksi. Harjoittelemme kohti hyvää perustottelevaisuutta, joka toimii myös silloin, kun ympärillä on muita koiraa kiinnostavia asioita. Keskitymme niiden käytösten opettamiseen, jotka tekevät koiran kanssa elämisestä helppoa ja mukavaa. Tilaa jää myös kurssilaisten toiveille.

Lisätietoja:

Kurssi on suunnattu 10–18 kuukauden ikäisille koirille, joilla on tarvetta perusasioiden kertaamiseen tai joilla on pentukurssi jäänyt väliin.

Kurssiin kuuluu luento, joka järjestetään osana kurssia eli ensimmäisellä kerralla ei oteta koiria mukaan. Luennoilla noudatetaan turvavälejä.  

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös