Noseworkin valmennusryhmät

Valmennusryhmät on tarkoitettu ohjaajille, jotka haluavat kehittyä harrastuksessaan ja harjoitella viikoittain omassa pienryhmässä tavoitteellisesti.

Valmennusryhmissä harjoittelee eri tasoisia koirakoita, jotka ovat edistyneitä tai vähintään lajin alkeiskurssin suorittaineita. Ohjaaja määrittelee itse tavoitteensa yhdessä valmentajan kanssa.

Valmennusryhmän koirakoiden tavoitteet ja lähtötaso voivat poiketa toisistaan. Lajista riippuen ryhmien koostumus on jaettu joko taitotason ja kilpailuluokan mukaan tai ryhmässä on valittavana eri tasoisia treenivaihtoehtoja. Jokainen koirakko harjoittelee oman tason mukaan.

Noseworkin valmennusryhmät on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja tavoitteellisesti omalla tasollaan.

Valmennuksissa on erilaisia tasoryhmiä. Jokaisessa ryhmässä tehdään yksilöllistä treeniä pienryhmissä (max. 3 koirakkoa), tarkoituksena antaa koirakolle loistavat valmiudet tasollaan kisaamiseen.

Noseworkin valmennusryhmäläiset harjoittelevat enimmäkseen yksittäin, joten ryhmät sopivat erinomaisesti myös koirille, joiden suoritus häiriintyy muiden koirien läsnäolosta. 

Lisätietoja:

Kesto
Valmennusryhmä on luonteeltaan jatkuva, minimijakso on 2 kk.
Irtisanomisaika: Kuluvan kuukauden loppu + seuraava kalenterikuukausi

Kuukausimaksu sisältää neljä harjoituskertaa. 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen valmennusryhmiin tapahtuu alla olevalla lomakkeella. Valmennusryhmät järjestetään iltaisin ja päivisin maanantaista perjantaihin lajista riippuen.

Hinta
Ryhmäpaikan hinta 82 €/kk. Ryhmäpaikan voi myös puolittaa. Noseworkin valmennusryhmän kuukausimaksuun ei kuulu vapaakorttia. Noseworkin itsenäinen treenaaminen ei ole sallittua hallilla, sillä haluamme pitää hajut hyvin hallinnassa.

Ryhmäpaikka maksetaan henkilökohtaisella viitenumerolla kuluvan kuun kymmenenteen päivään mennessä. Poissaolon sattuessa ryhmäläiselllä on oikeus myydä paikkansa edelleen minkä tahansa tasoiselle koirakolle.

Huom! On mahdollista muodostaa oma valmennusryhmä vaikkapa kaveriporukan tai roturyhmän kesken mikäli sopiva tuntipaikka löytyy. Tällöin ryhmän harjoitusten sisältöä on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaisesti painottaen. 

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake

* Tähdellä merkittyjen tietojen antaminen on pakollista.

Ohjaajan ikä *

LASKUTUSTIEDOT


Täytä tarkasti kaikki tiedot
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Lomake avautuu uudessa ikkunassa.

Vieritä ylös