Nosework

Nosework on koiralle lajityypillistä ja mieluisaa tekemistä, jossa se saa käyttää luontaista superkykyään: hajuaistia.
Koira opetetaan etsimään ensimmäisenä eukalyptus-hydrolaatin tuoksua, joka on piilotettu rajatulle etsintäalueelle. Koesuoritus voi koostua neljästä eri osa-alueesta: sisäetsinnästä, ulkoetsinnästä, ajoneuvoetsinnästä sekä laatikkoetsinnästä. Koiran työskentelyssä haetaan samantyylistä osaamista kuin esimerkiksi poliisin erikoisetsintäkoirilla, tullikoirilla tai homekoirilla on. Etsinnän on oltava järjestelmällistä, tarkkaa sekä tehokasta ja koiran on ilmaistava löytö ohjaajalleen selkeästi.
 
Harrastustasolla koira hyötyy etsintäharjoituksista paljon. Haistelu poistaa koiran stressiä, tekee siitä oma-aloitteisemman ja keskittyneemmän. Harjoitukset tehdään yksi koira kerrallaan, joten laji sopii myös koirille, jotka häiriintyisivät liikaa toisista koirista.

Seuraavat alkavat kurssit:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös