Lähes kaikkiin järjestämiimme kursseihin sisältyy luento-osio, jossa käydään läpi kurssin kannalta oleellisia asioita ja samalla tutustutaan muihin kurssilaisiin ja kouluttajaan. Tähän asti nämä luennot ovat olleet kaupassa erillisinä tuotteina, mutta 30.11.2018 alkaen yhdistämme luennot osaksi kurssia.

Luennolle osallistutaan aina ilman koiria ja ne järjestetään aina Haukkuvaaran hallilla, vaikka itse kurssi pidettäisiinkin Haukku-Landian toimipisteessä. Kurssipaikka on jatkossakin koirakohtainen, mutta luentopaikat varataan henkilömäärän mukaisesti. Jos siis perheestäsi osallistuu luennolle useampi yli 12-vuotias, niin lisäpaikkoja voi lunastaa kunkin kurssin yhteydessä olevan linkin kautta.

Siirtymäaikana voi tulla tilanne, että olet jo käynyt kurssiin liittyvän luennon kurssipaikkaa odotellessa. Näissä tapauksissa pyydämme ottamaan kurssipaikan varaamisen jälkeen yhteyttä sähköpostitse [email protected] sopiaksenne luentopaikan maksun hyvityksestä.

 

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This