Arkistot

To 28.1. klo 17.10-19 Rally-tokon itsenäinen ratatreeni 10 min

Rally-tokon itsenäisessä ratatreenissä monentasoiset koirakot pääsevät harjoittelemaan valmista rataa. Kentältä löytyvät valinnaiset kyltin tasoille ALO/AVO ja VOI/MES Tasoissa on oma numerointi. Koiran lähtötasolle ei ole rajoituksia, Ohjaajan lähtötaso on rallyn jatkokurssi tai vastaavat taidot. Koirakolla on 10 minuuttia omaa kenttäaikaa valmiilla radalla, jonka ratapiirroksen saat edellisenä päivänä Ole valmiina ajoissa ennen omaa vuoroasi Aseta kentän …

To 28.1. klo 17.10-19 Rally-tokon itsenäinen ratatreeni 10 min Lue lisää »

Pe 29.1. klo 17.45-18.45 Agilityn pentukurssi

Kaikille pennuille soveltuva perustaitojen kurssi, joka sopii erityisesti agilityharrastuksen pariin tulevaisuudessa suuntaaville tai lajista kiinnostuneille. Pentukurssilla luodaan pohjaa yhteistyölle koiran ja ohjaajan välillä. Pentu oppii keskittymistä ja ohjaajan kanssa toimimista ympäristön häiriöiden läsnäollessa. Kurssi sisältää jokaiselle koiralle tarpeellisia perustaitoja, mm. kontaktia, istumista, maahanmenoa, paikallaoloa, käsittelyyn totuttelua ja luoksetuloa. Kurssilla opetellaan myös agilityssa hyödyllisiä pohjataitoja, esim. …

Pe 29.1. klo 17.45-18.45 Agilityn pentukurssi Lue lisää »

Ma 22.2.-29.3. klo 18-19 Nosework alkeet

HUOM! Varaus koskee 1 henkilön luentopaikkaa. Varaa lisäpaikkoja luennolle tämän linkin kautta, mikäli perheestänne osallistuu luennolle useampi yli 12-vuotias henkilö.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös