Ti 4.12. klo 17-18 Nose Work alkeet sis. luennon

72,10  sis. alv 24%

Kouluttaja Selina Saimala

Tiistaisin 4.12.2018-15.1.2019 klo 16-17 HUOM! 25.12. ja 1.1. ei treenejä

HUOM! 4.12. LUENTO HAUKKUVAARAN HALLILLA, ei koiria mukaan. Varaus koskee 1 henkilön luentopaikkaa. Varaa lisäpaikkoja luennolle täältä, mikäli perheestänne osallistuu luennolle useampi yli 12-vuotias henkilö.

HUOM! Kurssi järjestetään Haukku-Landian toimipisteessä. Huomioi sään mukainen varustus!

Tapahtuman myyntiaika on mennyt umpeen Osasto:

Kuvaus

Nose Work sopii kaiken kokoisille ja kaiken luonteisille koirille. Se toimii erinomaisena aktivointina kotikoirille ja tarjoaa tulevaisuudessa uuden lajin kilpailuista kiinnostuneille.

Alkeiskurssilla koiralle opetetaan itsenäistä etsintää ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Omistaja opettelee hajutyöskentelyn opettamisen perusteita ja osaa myös viedä koiraa itsenäisesti eteenpäin kotiharjoituksilla

Kurssilla koirille opetetaan kilpailuluokassa 1 oleva eukalyptuksen haju.
Kurssille pääsemisen edellytys on osallistuaNose Work alkeet -luennolle. Luento järjestetään osana kurssia eli ensimmäisellä kerralla ei oteta koiria mukaan.

Kesto: 1 h + 4 x 1 h

Ryhmän koko: 4 koirakkoa

Tutustu myös Kurssi-infoon: Ohjeita kurssille tullessa ja koulutusportaat seuraavia kursseja miettiessäsi

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This