Pentutestaus

15,00  sis. alv 24%

HUOM! Tämä tuote on tarkoitettu sovitun testin maksuun. Testaamisesta pitää aina sopia ensin valmentajan kanssa!

Kpl-määrä = testattavien pentujen määrä

Pentutesti auttaa kasvattajaa ja pennunostajaa löytämään jokaiselle pennulle sopivan kodin, ottaen huomioon pennun luonteenpiirteet ja tulevan perheen toiveet.

Pentutestissä koko pentue testataan samaan aikaa noin seitsemän viikon ikäisinä. Testien tuloksista hyötyvät niin kasvattajat kuin pennun ostajatkin. Pentutestauksessa jokainen pentu arvioidaan puolueettomasti ja yksitellen. Kaiken rotuisia koiria voidaan testata ja rotu otetaan arvioinnissa huomioon.

Testistä kasvattaja saa arvokasta tietoa kasvattiensa luonneominaisuuksista, joita koulutus ei ole vielä ehtinyt muokata. Pennun ostaja saa tietoa pennun ominaisuuksista ja seikoista, jotka kannattaa huomioida arjessa ja koiraa koulutettaessa.

Testauksessa käytämme Volhardin testiä. Testissä mitataan pääasiassa pennun sosiaalisia taipumuksia. Sopimuksen mukaan testiin voidaan sisällyttää erityisosioita esim. toimintakyvyn tai eri alustoilla toimimisen selvittämistä varten.

Varaaminen ja tiedustelut [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös