ETÄKURSSI vko 18 Koiratanssi – Freestylen alkeet kohti alokasluokkaa

75,00  sis. alv 24%

Valmentaja Päivikki Partinen

Täysin etänä toteutettava koiratanssin alkeiskurssi. Kurssi alkaa viikolla 18, jolloin kurssilaisten yhteiseen Facebook-ryhmään tulee ensimmäisen viikon materiaalit.

Tapahtuman myyntiaika on mennyt umpeen Osasto:

Kuvaus

Täysin etänä toteutettava koiratanssin alkeiskurssi, jossa käydään läpi mitä freestyle oikein on ja mitä kaikkea se sisältää. Millaisia taitoja ja temppuja tarvitaan tähtäimenä alokasluokka. Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon. Pohditaan musiikin valintaa ja koreografian tekemistä. Face-ryhmän kautta on apua, neuvoja ja palautetta tarjolla.

Kurssi alkaa viikolla 18 (27.4.-3.5.2020), jolloin kurssilaisten yhteiseen faceryhmään tulevat ensimmäisen viikon materiaalit. Materiaalien läpikäymiseen ja harjoitteluun on aina 1-2 viikkoa aikaa – seuraavat tulevat viikoilla 19, 20, 22, 24 ja 26.

Tarjolla olevista tempuista voi valita ne, mitä haluaa lähteä heti harjoittelemaan ja jättää loput myöhemmäksi. Kurssin temput on valittu niin, että koirakolle tulisi mahdollisimman kattavasti pohjia eri tyyppisiin temppuihin alokasluokkaa ajatellen. Jokaisessa materiaalissa tulee myös erilaisia tehtäviä, joiden tekeminen antaa itselle näkökulmaa lajista ja opettaa kiinnittämään huomioita erilaisiin asioihin, mitä koiratanssissa on hyvä huomioida.

Yhteisen faceryhmän kautta jaetaan videoita temppujen edistymisistä, saadaan palaute sekä tarvittaessa neuvoja. Ryhmään palautetaan myös tehtävät, jotta kaikki kurssilaiset hyötyisivät niistä mahdollisimman kattavasti.

Kesto: 8-9 viikkoa

Ryhmän koko: Ei rajoitusta

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This