Käytösongelmat

Haukkuvaaran valmentajat auttavat myös tavallisimmissa käytösongelmissa
yksityistunneilla.

Monesti vain yksi kerta saattaa riittää siihen, että koira ja omistaja pääsevät yhteisymmärrykseen, joskus taas koulutusprosessi on pidempi. Etenkin koiran pelot ja kiihtymystilat saattavat vaatia useamman käynnin, että koulutus saadaan aluilleen. Yksityistunnin voi varata myös silloin, jos haluat tarkempaa ja henkilökohtaisempaa opastusta tai jos koira ei pysty keskittymään ryhmäkoulutuksissa.

Käytämme koulutuksessa ainoastaan koiralähtöisiä koulutustapoja, joissa koiran tilanne ja taustat otetaan huomioon kokonaisuutena. Ongelmallisen käytöksen tilalle pyritään usein opettamaan uusi, sopivampi käytös. Mitä nopeammin ei-toivottua käytöstä lähdetään ratkaisemaan, sitä paremmat tulokset koulutuksella saadaan.

Ota siis reippaasti yhteyttä, niin etsimme tiimistämme parhaiten juuri teidän ongelmaanne perehtyneen valmentajan!

Lisätiedot ja varaukset:
[email protected] 

Tutustu Haukkuvaaran valmentajiin

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös