Hyppytekniikka

Hyppytekniikka-harjoittelua koirille, jotka harrastavat hyppäämistä sisältäviä lajeja kuten agility, palveluskoiralajit ja TOKO

Hyppytekniikkatunnilla voidaan keskittyä esimerkiksi pk-esteen suorituksen rakentamiseen, agilityn haasteisiin tai nuoren koiran perusosaamisen kehittämiseen.

Koulutuksen  tavoitteena on opettaa koiralle korkeuden ja etäisyyden arviointia sekä parantaa hyppäämisen tekniikkaa muunmuassa painonsiirtoa. Hyvällä hyppytekniikalla saadaan suoritukseen itsevarmuutta, itsenäisyyttä, nopeutta, virheettömyyttä, kehitetään lihasvoimaa ja tarkoituksenmukaisia liikemalleja sekä vähennetään suorituksen fyysistä kuormitusta. 

Hyppytekniikan harjoittelusta hyötyvät erityisesti nuoret ja osaamattomat koirat, jotka harjoittelevat lajissa tarvittavia liikemalleja ja voimantuottoa. Tällöin päästään opettamaan oikeaa suoristustapaa alusta alkaen oppimiselle sopivassa viretilassa. 

Tuloksia saadakseen hyppytekniikkaa kannattaa harjoitella tunnilla annettujen koirakkokohtaisten ohjeiden mukaisesti 1-3 kertaa viikossa. Uudelle tunnille kannattaa hakeutua kahden- kolmen kuukauden välein.

Lisätietoja:

Koulutus sopii yli 4 kk ikäisille ja kaiken tasoisille koirille. Koiran tulee olla normaalipainoinen ja terve. Hyppäämisen harjoittelun aloittamiseen ei tarvita mitään erityistä ongelmaa, vaikka harjoittelulla voidaan pyrkiä vaikuttamaan koiran hyppypulmiin. Hyppytekniikkaa voidaan käyttää myös palauttavana ja kuntouttavana harjoitteluna sekä ylläpitää hyvää hyppäämistä.

Hyppytekniikkatunnille tuleminen edellyttää hyppytekniikan luennon käymistä etukäteen. Mikäli ohjaaja ei ole käynyt luentoa etukäteen, varataan kenttäaikaa enemmän.

Yhdelle 60 min tunnille mahtuu kaksi koirakkoa. Ryhmätunnin voi varata 2-4 koirakolle, jolloin jokaiselle koirakolle varataan 30 min harjoitteluaikaa ja koirilla on tauko harjoittelun välissä.

Varaaminen ja tiedustelut
Julia Kärnä 040 513 9205 (päivisin)
[email protected]

Alkavia kursseja:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Jos sopivaa kurssia ei ole tarjolla, odottele hetkinen. Uusia kursseja lisätään kauppaan säännöllisesti. Tilaa ilmoitukset uusista kursseista sähköpostiisi sivun alareunan linkistä. Voit tiedustella tulevia kursseja sähköpostitse [email protected]

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös