Haukku-Landia

Haukku-Landian tilat

Lämmittämätön, hiekkapohjainen kasvihuone. Valaistus löytyy, mutta se ei vastaa päivänvaloa.

Tilat: Kaksi kenttää, jaettu keskikäytävällä. Kentän pituussuunnassa, lähellä reunaa, kulkee kasteluputkisto. Tilan takaosa on varattu Nose Work -käyttöön eikä ole vuokrattavissa. Koko kenttäalue on avointa tilaa ilman pilareita.

Estekalusto on turvallinen ja huollettu ja se on tilavuokraajien käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Estekalusto sisältää: 5 hyppyä ja putki.  Keppikoulutusta varten on käytettävissä ohjureita. Suurin osa kalustosta on Agimetin tuotantoa.  

Hallilla on lisäksi käytettävissä tokoon tarvittavia välineitä: hypyt, ruutu -ja kiertomerkit sekä ruutunauhat, avoeste ja umpieste. Lisäksi käytettävissä on rally-tokon kyltti -ja kylttitelinesarjat. Myös vinoeste (PK-A) kuuluu kalustoon.

Arki-iltaisin tarjolla on ohjattua koulutusta pienryhmissä kahdella kentällä. Mikäli hallin kalenterissa ei ole varausta, kentät ovat vapaakortin lunastaneiden käytössä.

Haukku-Landian vieressä sijaitsevan Viherlandian myymälän aukioloaikoina voi käyttää heidän asiakastilojensa WC:tä.

Viherlandian omien käyttötarpeiden takia vaihdamme toiseen kasvihuoneeseen pari-kolme kertaa talvikauden aikana, mutta muutosta aiheutuvat katkokset ja tilakoon muutos on huomioitu etukäteen tilan hinnoittelussa.

Vuokraushinnasto

Vakiovuoro, minimi 5 kertaa

1 kenttä        15 €/h sis. alv 24%
Koko halli    25 €/h sis. alv 24%

Hallin kalenterista näet Haukku-Landian kenttien varaustilanteen.

Jos suunnittelet tilavuokrausta, tarkasta toivomasi ajan varaustilanne kalenterista ja ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] .  Varauksen vahvistamisen jälkeen saat linkin, jonka avulla maksat varauksesi verkkokauppamme kautta.

Vuokraushinnasto on voimassa yksityishenkilöille, treeniryhmille ja seuroille kaudella 2018-2019. HUOM! Tila ei ole vuokrattavissa tapahtumiin tai yrityskäyttöön.

Kasvihuone sijaitsee osoitteessa

Kammintie 6, Viherlandian päätoimipisteen takana.

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This