Haukkuvaaran Halli

Haukkuvaaran tilat

Lämmin teollisuushalli (+17 °C), jossa sijaitsevat liikuntakäyttöön suunniteltujen tekonurmikenttien lisäksi kerhotila/ keittiö, trimmaamo, luentotila sekä hierojan/ osteopaatin/ fysioterapeutin hoitotilat.

Kenttä: noin 700 m² on jaettavissa läpinäkymättömillä väliseinäkkeillä kahteen alueeseen. Koko kenttäalue on avointa ja korkeaa tilaa ilman pilareita.

Iso kenttä 18,5 x 24 m
Pikkukenttä 15 x 17 m

Kenttäpohjana on ominaisuusiltaan ylivoimainen kiharanukkainen, täytteetön tekonurmi (Jutagrass, PlayComfort), jonka alapuolella on 15 mm paksuinen joustokerros.

Estekalusto on turvallinen, huollettu sekä kilpailumitat täyttävä ja se on tilavuokraajien käytössä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Estekalustoa on noin puolentoista kisakaluston verran, muunmuassa viisi putkea ja kolmekymmentä hyppyestettä. Käytössä on myös puomi-a-kontaktiharjoite ja a-esteen kontakti-frame. Keppikoulutusta varten on käytettävissä ohjureita. Suurin osa kalustosta on Agimetin tuotantoa.  Osa kalustosta on vuokrattavissa.

Hallilla on lisäksi käytettävissä kaikki tokoon tarvittavat välineet: hypyt, ruutu -ja kiertomerkit sekä ruutunauhat. Yhteiskäyttöön tarkoitettuja noutokapuloita hallilla ei ole. Lisäksi käytettävissä on rally-tokon kyltti -ja kylttitelinesarjat.

Arki-iltaisin tarjolla on ohjattua koulutusta pienryhmissä kahdella kentällä. Muina aikoina Haukkuvaarassa järjestetään seminaareja, yksityistunteja, ryhmävalmennuksia, kurssitoimintaa sekä tilavuokrausta seuroille ja yksityishenkilöille.  Hallia vakituisesti käyttävä koiraharrastusyhdistys Pop Dog ry järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja. Mikäli hallin kalenterissa ei ole varausta, kentät ovat vapaakortin lunastaneiden käytössä.

Valmetintie 11, 40420 Jyskä

Huom! Navigaattori ei tuo perille asti, vaan jättää “perille” n. 200 metriä ennen hallin tienhaaraa.

Halliin kuljetaan Valmetintieltä haarautuvan nimettömän tien kautta ja Komasin tehdasalueen porteista sisään. (Tienhaara kaupungista katsoen oikealle, seuraava tienhaara Valmetinkuja). Hyvä maanmerkki on moottoritien toisella puolella oleva Jyskän varastomyymälä keltaisine valokyltteineen.

 

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This