Blogi

Nyt on aika tarttua teoriaan. Lue asiantuntijoiden vinkkejä ja mietteitä koirien kanssa elämisestä ja harrastamisesta ja koirakoulun arjesta.

Hoopers -lajit

Hoopers-agility on lähtöisin Amerikasta, josta se on nopeasti levinnyt Keski-Eurooppaan ja sieltä Isoon Britanniaan. Hoopers on agilityn tyylinen ratalaji, jossa esteet ovat usein maatasossa läpi juostavia tai kierrettäviä.

Lue lisää »

Jos löytöä ei tule

Ihmettelen ettei kukaan nosework-valmennusryhmäläinen vielä ole heittänyt mua kengällä kuullessaan lauseen ”tänään tehdään alueenkattamisharjoituksia”, sen verran paljon ollaan sen teeman osalta tehty hommia viimeisen vuoden aikana.

Lue lisää »

Usko muutokseen

Kaikki koulutus on muutoksen tekemistä. Jotain käytöstä halutaan vahvistaa, joten sitä palkitaan ja luodaan olosuhteita joissa se pääsee esille. Toisia käytöksiä ei haluta…

Lue lisää »
Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Vieritä ylös