Agilityn kontaktiesteet

Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille kontaktiesteitä opetteleville tai parempaa suoritusta hakeville koirakoille

Kurssin tavoitteena on aloittaa vauhdikkaiden ja varmojen kontaktisuoritusten opetus, vahvistaa kontaktiosaamista, tukea ohjaajaa itsenäisessä kontaktiesteiden harjoittelussa sekä ratkoa mahdollisia pulmatilanteita koulutuksessa.

Kurssilla opetellaan puomin 2on-2off-kontaktisuorituksen rakentaminen kontaktilaatikon ja operantin ehdollistamisen avulla. Edetään kohti itsenäistä, vauhdikasta ja luotettavaa kontaktisuoritusta.

A-esteelle harjoitellaan ensisijaisesti juoksukontaktia, mutta pysätytyskontakti on myös mahdollinen koirakon tarpeista riippuen.

Kurssille osallistumisen edellytyksenä on osallistuminen Kontaktiesteet-luennolle. Luento järjestetään ennen kurssin alkamista.

Kesto: 4 x 45 min

Ryhmän koko: 3 koirakkoa

Hinta: 69 €

Tutustu myös Kurssi-infoon: Ohjeita kurssille tullessa ja koulutusportaat seuraavia kursseja miettiessäsi

 

Seuraavat alkavat kurssit ja liittyvät luennot:

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti! Mikäli alla oleva lista on tyhjä tai sopivaa kurssia ei ole tarjolla, voit halutessasi tiedustella tulevia aikatauluja ja kurssisuunnitelmia sähköpostitse [email protected]

 

Tilaa ilmoitus uusista kursseista

Julkaisemme uusia kursseja säännöllisen epäsäännöllisesti. Tilaamalla ilmoitukset saat sähköpostiisi ensimmäisten joukossa tiedon uusista, sinua kiinnostavista kurssista.

Ilmoitukset tilaamalla annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn Rekisteriselosteen mukaisesti. Tutustu Rekisteriselosteeseen.

Haluan ilmoitukset uusista kursseista
Share This